ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 UÇAK BAKIM TEKNİSYENİ ALIMI HAKKINDA..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
uçanadam
üye

Turkey
33
Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/07/2005 :  20:57:40  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
İYİ GÜNLER

BEN ANADOLU TEKNİK LİSESİ UÇAK BAKIM TEKNİSYENLİĞİ ve ELEKTROİNİĞİ BÖÜLÜMÜ MEZUNUYUM. JET AIRCRAFT MAINTENANCE FUNDAMETALS VE ON THE JOB TRAINING SERTİKİLARIM AYRICA İYİ DERECE TEKNİK İNGİLİZCE ve İLERİ DÜZEY BİLGİSAYAR BİLGİM VAR.

BEN DE BU SEKTÖR İÇİNDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM. TEKNİSYEN YARDIMCISI OLABİLİRİM.

HATTA ÜCRETSİZ BİLE ÇALIŞIRIM. AMACIM KENDİMİ DAHA FAZLA GELİŞTİRMEKTİR.

TEKNİSYEN ABİLERİMİN BENİ ALIMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRMESİNİ İSTİYORUM..

EN İÇTEN SAYGILARIMLA...

mechanicten saygılar

atkin
üye

Turkey
65 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/07/2005 :  01:51:33  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaşım Herhalde nermin bilimliden mezunsun...Bnece diğer ust sınıfların yaptığı gibi sende git butun şirketlere cv ni bırak...

aaaSayfa Başına Git

kartal14
üye

Turkey
59 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/07/2005 :  04:13:03  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba birşey sorabilir miyim?
acaba erciyes üniversitesi uçak elekt-elektroniği bölümünden mezun olununca hangi sıfatla iş buluyoruz?= uçak teknisyeni olarak mı yoksa elekt-elektronik mühendisi olarak mı?

Sayfa Başına Git

atkin
üye

Turkey
65 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/07/2005 :  05:31:27  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Uçak Teknisyeni sıfatıyyla mezun oluyorsun.Size okul bitince 2. sınıf uçak bakım teknisyen lisansı veriyolar.

aaaSayfa Başına Git

kartal14
üye

Turkey
59 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/07/2005 :  19:26:20  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
teşekkürler atkin

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000