airflow74
üye
Turkey
9
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/07/2005 : 04:29:19
Mete Kaptanım merhaba...Yanılmıyorsam sizinle Onur Havayollarında Kaptan Pilotluk döneminizden tanısıyoruz....1995-1998 yıllarında bende OHY Hannover İstasyon müdürlügü görevimdeydim..daha sonra Amerikaya gidip PPL ve Kısmen IFR egitimi aldık tan sonra maddi imkansızlıklar sonucunda egitimime devam etmem mümkün olmadı ve Havacılık sevdamı ancak PPL ucuslarıyla sürdürebildim.PİC olarak 350 saatim var.Malum ki havacılık bir tutku...ve Vizyonumu yitirmedim..hedefim Hava yolu Pilotu olmak..sükür Maddi sorunlarımı çözdüm ve ve gerekli maddi kaynaga sahibim...Fakat şimdide Egitim sorunuyla karsı karsıyayım ..Türkiyede faaliyette olan Ucus okullarını yeterince Profesyonel bulmuyorum..Fakat MNG Ucus Okulunun hepsinden farklı olacagından eminim...hele hele Başında sizin gibi gerek kisilik olarak gerek birikim olarak son derece yüksek Karakterli Kaptanlarımız var oldugu müddetce bu işin sonunda Başarı olacagından hiç bir şüphem yok.Mete Kaptanım: anladıgım kadarıyla 2005 yaz sonu-son bahar gibi MNG Ucus Okulu faaliyetlerine baslayacak..ve bu Okulda gercekten egitimimi tamamlayıp Havayolu Pilotu Hedefime ulasmak isterim...Yasım su an 30..Sizce bu bir sorunmudur..Yas sınırı olacakmı...Sizden bilgi alabilirsem cok sevinirim... Saygılarımla Barıs Kemal Tabak |