ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 10 TEMMUZDA BULUŞALIM......
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
fuatulas
üye

Turkey
223
Cevap
Gönderilme Tarihi - 05/07/2005 :  04:22:29  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaşlar 10 temmuz pazar istanbul hezarfen hava alanında harika bir gün bizi bekliyor

ne derseniz bizde tayyareciler olarak havacılık şenlidiğinde buluşu boy gösterelimmi...?

fulas

huey
üye

38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 05/07/2005 :  17:10:58  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba Akadaşlar,

Bende pazar günü orda olacam . Tayyareciler olarak orda bir arada osak çok iyi olur .bunun organizasyonu konusunda bi çalışma yapılırsa katılımın olacağı düşüncesindeyim.

Saygılarımla
HUEY

Sayfa Başına Git

flyrs
üye

Turkey
36 Cevap
Gönderilme Tarihi - 05/07/2005 :  17:26:40  Profili Göster   flyrs a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
seve seve

MD82Sayfa Başına Git

zuhal
üye

Turkey
22 Cevap
Gönderilme Tarihi - 05/07/2005 :  20:50:47  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
bende ızlemek ısterım ama nasıl??

[ZŞ]Sayfa Başına Git

BLACKOUT
üye

48 Cevap
Gönderilme Tarihi - 06/07/2005 :  01:59:10  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Hani şu doğumgünüm olan 10 temmuzsa mı? Harika olur buradakilerle tanışmak. İnşallah...

Sayfa Başına Git

wizzo
üye

USA
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 06/07/2005 :  21:24:14  Profili Göster   wizzo a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ayarlayabilirsem seve seve ....gelebilirsem de heyoo heyyoo

I'D RATHER BE FLYING!Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/07/2005 :  06:19:32  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
birilerinden birşeyler beklemek yerine kendi organizasyonumuzu kendimiz yapalım
öncelikle kimler gelecek onları bir belirleyelim sonra orada neler yapabiliriz bir bakalım önümüzde bir kaç gün var

hadi bakalım kimler geliyor ??

fulasSayfa Başına Git

BLACKOUT
üye

48 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/07/2005 :  17:03:17  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
BLACKOUT geliyor.

Sayfa Başına Git

uçanadam
üye

Turkey
33 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/07/2005 :  17:27:31  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
GELMEYİ ÇOK İSTERİM...

mechanicten saygılarSayfa Başına Git

wizzo
üye

USA
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/07/2005 :  18:35:21  Profili Göster   wizzo a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Gelmeyi çok istiyorum ancak benim hala kesin değil.Şu an Altınoluk'tayım belki günübirlik gelebileceğim...Şimdi plan dahilinde neler yapıcaz nasıl,kaçta buluşacağız o ayrıntıları belirleyelim ki ona göre bir plan yapabilelim.Sanırım bu benim gibi İst. dışından gelecek arkadaşlar için de lazım olabilir.
Sevgilerle...

huey
üye

38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/07/2005 :  16:44:44  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
HUEY geliyor

Sayfa Başına Git

wizzo
üye

USA
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 09/07/2005 :  21:46:34  Profili Göster   wizzo a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Malesef wizzo -1 ...Haberlerinizi bekliyoruz,umarım bir dahaki sefere ben de katılabilirim...şenlikleri de kaçırıyorum,sizlerle tanışma fırsatını da...
:((

kaptan86
üye

24 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/07/2005 :  19:51:22  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
noldu arkadaşlar? buluştunuz mu? nasildi? umarim iyi vakit geçirmişsinizdir!

Sayfa Başına Git

taylano
üye

8 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/07/2005 :  23:54:31  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ben oradaydım hos kimseyle karsilasma olanagi bulamadim ama kisisel kanaatim bu organizasyon ne kadar iyi niyetle yapilmis olsa da ozellikle havaciligi genis kitlelere tanitmak sevdirmek vs gibi amaclara hizmet etmekten cok uzakti. Daha onceki senelerde katildigim senlige gore cok daha sonuktu. Gonul isterki hem sivil hem askeri hem de diger havacilik alanlarinda cok daha genis katilimli ve havacilik heyacanını atesleyecek senlikleri hep birlikte yapalım. Yine de tum emegi gecenlere ve ozellikle de gosterilere katılan tüm ucuculara sonsuz tesekkurler tabii ki.

Bu arada neredeyse tum ucus okullarının ozellikle PPL kurs ucretlerine birkac ay oncesine gore en az %10 zam yaptığı da ozellikle dikkatimi cekti.

saygılar...

Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/07/2005 :  07:58:09  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
bende oradaydım her ne kadar ıyı nıyetle hazırlanmış olursa olsun organızasyon hiç bu kadar kötü olmamıtı geçene sene tolanan insanların ilgiyle izlediği tek gösteri özel harekat polislerinin s70 karaşahinle yaptığı göteri ilgi çekiciyle tolanan bir avuç kalabalışı bir tek o gösteri çekebildi gerikalan herşey program dolsun diyi öyle sine hazırlanmıitı zannımca büne kadar katıldığım hezerfen şenliklerinin en kötüsü diyebilirim.

fulasSayfa Başına Git

BLACKOUT
üye

48 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/07/2005 :  16:30:08  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ben bu şenliğe ilk kez geldim bir daha da zor gelirim ya. Millet daha çok pikniğe gelmişti sanki. Bir kere hiç birlik görmedim. Herkes kendi kafasına göre takıldı ayrıca organizasyon hiç planlanmamıştı. Buradaki arkadaşlarla da çok tanışmayı isterdim ama sağolsun kimsenin öyle talepleri yoktu.

Sayfa Başına Git

zuhal
üye

Turkey
22 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/07/2005 :  20:54:49  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
ınanın buna daır bı kac yazı okuyunca gelemedım dıye uzulmedım..hıc boyle bı senlıge katılamamıztım ama demekkı katılsaydımda sızlerın yazdıklarınıza gore pekte bıse olmucakmıs...
ama soylede dusunmek gerekir yıne de oldu boyle bı olay...olmasa emınım bızler bu seferde nıye olmadı?..işte ilgimiz bu kadar?...yada bız bu kafayla.... dıye baslayan yazılar yazardık yada konusurduk dıye dusunuyorum...
olsun hersey vatan için bızler ıcın...
istikbal göklerdedir demek bile onurdur....
saygılar

[ZŞ]Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/07/2005 :  16:09:38  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
her şeye rağmen yani organizasyon da berbet olsa millet pikniğede gelmiş olsa katılan uçak sayısı az da olsa uçamasak bile böyle bir tertibin hiç olmamasından çok çok iyidir bizlerin gördüğü aksaklıkları eminin işi tertipleyenlerde görmüştür yani umarım bir dahaki sefere daha iyi olması temminisini eksik etmeylim bence

hiç olmamasından iyidir.

fulasSayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/07/2005 :  17:06:01  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
niye millet olarak hep kaybettiğimizin göstergesidir bu maalesef. "hiç yoktan iyidir!"..hiç yoktan iyidir yada olmasa dahamı iyiidi diye birşeyok yoktur. Bir iş ya tam manası ile yapılır yada yapılmaz. Biz millet olarak hep günü geçiştirmek istediğimiz "buda bu kadar olsun " dediğimiz için bir şeyi beceremiyoruz. Hezarfen şenliği ilk yapıldığından bugüne ilerimi gitti yerindemi saydı yoksa geriyemi gitti? "hatalarını görüp telafi ederler" durumu bana kalırsa iki sene öncesi için geçerli bu sene için değil. Bu airex'de de böyle, IDEF'de de hezarfen'de de.
gitmedim ama birkaç kare resim ve video seyrettim. dans eden kızlar çok başarılı!!!!! havacılık şenliğinde ne işleri varsa!!????? ilk gittiğimdede yadırgaıştım, sonrakinde de hala yadırgıyorum...bu atraksiyonlar neden? çünkü hala ilgi çekmenin bu yolla olduğunu sanan, organizasyon yapan kişiler varda ondan.
Adını "ulusal" koyduğun zaman hava şenliğine biraz daha özen göstermek gerekir. Aynen dediğiniz gibi orası "piknik" alanımı "ulusal havacılık şenliğimi?????"....o zaman adına ulusal deme kardeşim, şenlik de yeter.
Böyle organizasyonlara havacılık adınada prim vermemek bizim elimizde.
"olmasa dahamı iyiyidi" demek seneye aynı manzara ile karşılaşmayı garanti etmek demektir, zira neyin yeterli olduğuna kararı çoktan vermiş olurlar...geçen seneki yeter bunlara!!!!!

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000