Selamlar, ben maltepe askeri lisesinde 96-2000 yılları arasında 1000 devresi olarak eğitim gördüm bizim zamanımızda yazılı sınav soruları diğer sınavlardan daha kolaydı yada bu sınava daha sık çalıştığım için bana kolay gelmişdir, ama verilen süre diğer sınavlardan daha kısa diyede hatırlıyorum anlama-kavrama yeteneği daha ön planda tutuluyordu bizim zamanımızda. Sana abin olarak tavsiyem lise hayatını askeri lisede değilde bir sivil lisede geçirmen olur, eğer ÖSS zamanı gelipde hala asker olmak istersen harp okullarının sınavlarına girersin. Askeri lise zamanlarım benim en gurur duyduğum zamanlarım, hayattan en çok zevk aldığım, en çok eğlendiğim, en çok üzüldüğüm, adam olmayı, bir insandan nefret etmeyi ama aynı zamanda onu baban gibi sevmeyi, arkadaşlığı-dostluğu, brimizin hepimiz hepimizin birimiz olduğunu öğrendiğim bana çook şey katan yıllardı ama aynı zamanlarda o yıllar o yaşlardaki genç bir erkeğin ailesinin yanında geçirmesi gereken yıllardı, askeri lise sana çok şey katar ama çok şeyde götürür kararını vermeden önce çok iyi düşün.
Bizim zamanımızda askeri liseler arasında disiplin açısından en sıkı okul maltepe askeri lisesiydi, hasbel kader kulelili ve ışıklarlı devrelerimizle konuştuğumuzda onların bizden çok daha rahat olduklarını anlıyorduk, zira ATAT kamplarındada karşılıklı ziyaretlerde bu belli oluyordu. Eğer Askeri liseye girmek istersen evci çıkabileceğin şehirdeki bir okulu tercih etmenin sana yararı olur.
Burdanda forumu takip eden tüm devrelerime selam olsun, artık irtibatı kaybettik ama tekrar kurarız inşallah.
ERSAN ( 1504 ) YAŞAKURT