ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 plot olma ımkanları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
bambam
üye

Turkey
1
Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/07/2005 :  04:26:15  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba ben bı arkadasım vasıtasıyla plot olmayı dusunmeye basladım ben su anda bılgısayar muhendıslıgı egıtımı alıyorum 3.sınıftayım arkadasımın babası thy rında plot bana thy larının bazı muh. dallarını bıtırenlere bır sınav netıcesınde basarılı olanlara plotluk egıtımı verıldıgını soyledı bunu arastırdım ama thy sıtesınde boyle bı sey yazmıyo banımle bu konudakı bılgılerınızı paylasmanızı ıstıyorum sımdıden tesekkurler.....

ONUR

atkin
üye

Turkey
65 Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/07/2005 :  05:57:38  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
thy sitesine girip bakabilirsin.Şu anda oradaki ön bilgi formunu doldurmalısın..Kesin açıklamaya daha yapmadılar..

aaaSayfa Başına Git

captgky
üye

Turkey
10 Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/07/2005 :  16:20:18  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
en güzeli thy arkadaşının babasından bilgi almak olmazmı sence... ama bildiğim kadarıyla thy için ilk grup şuanda eğitimde bundan sonra ne olur şirket politikasına bağlı değişir
sevgilerimle
captgky

Sayfa Başına Git

matthew
üye

Turkey
9 Cevap
Gönderilme Tarihi - 04/07/2005 :  21:00:30  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

en güzeli thy arkadaşının babasından bilgi almak olmazmı sence... ama bildiğim kadarıyla thy için ilk grup şuanda eğitimde bundan sonra ne olur şirket politikasına bağlı değişir
sevgilerimle
captgky

daha fazla sayıda aday eğitime gönderilecek bilginize.....

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000