funnyboy
üye
27
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 29/06/2005 : 18:41:42
Forum operatörü filan değilim, ayrıca forum operatörü de zaten gerekli açıklamayı yapmış. Yazmış olduğum yazının iyi niyetli olduğunu ve olumlu bi şekilde sonuç vermesinden mutluluk duyacağımı sölemek isterim. CHEROKEEBOY33'un ve sizlerin ne işlerle uğraştıklarınızı, havacılık adına ne derece ilgili ve bilgili olduğunuzu bilemem ama forumlara sırf adınız geçsin, cevap sayınız artsın, münakaşa olsun veya cevap vermiş olmak için bişeyler yazmayın lütfen. Buraya başta ben olmak üzere herkesin bişeyler kapmak bişeyler katmak için girdiğini düşünüyorum. E hani diğer sitelerdeki forumları kötülemek değil ama havacılık adına yapılan forumların diğer geyik üzerine kurulmuş forumlardan farklı olması gerekir bence. CHEROKEEBOY33 için yapılan tespit ne kadar doğru bilmiyorum fakat biçoğumuz havacılık bilgisine aç olduğumuz için pek de güzel tüm başlıklar olduğu gibi onun başlığının da takipçisiymişiz ki onun başlığı silindiğinde 'CHEROKEEBOY33 YAZILARI NEDEN FORMDAN ÇIKARILDI?', 'CHEROKEEBOY33 'ün yazıları ne oldu?' gibi başlıklarda O'nu aradık. Ve tabi diğer konu başlıklarında yazılanların da yanlış kaynaklı olabilecek olmasını düşünmek üzücü.. iyi uçuşlar.. |