ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Type Rating
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
WAYKING_818
üye

Denmark
35
Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/06/2005 :  21:41:55  Profili Göster  WAYKING_818'ın Sitesini Ziyaret Edin  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Slm´lar saygilar olsun hepinize arkadaslar..

Burda genel olarak, hava sirketi isleten, vede bu konuyla ilgisi vede bilgisi olanlara olacaktir..

3-4 ay icinde hava akademisinden havayolu pilotu olarak mezun oluyorum,okudugum okul askeri okul ile bir arada yönetilsede,ben sivil kolundayim yani kendim karsiliyorum masraflari,mecburi kalma zorunlulugumuz yok.. Meslegimi bitirdikten sonra, bir sirekete type rating alipta girmek dahami avantajli su an turkiyede? Yada o sirkette mecburi görev kontratina imza atip, type rating´i onlar tarafindan verilmesimi daha avantajli?

Bu konu hakkinda hava sirketi isleteni varsa bana bilgi verebilirmi?

Su an danimarkada yuksek sivil havacilik okulundayim, vede 2006 getirmeden okulu bitiriyorum insallah..

Mail= Wayking_818@hotmail.com

Tlf ile ulasmak isteyen varsa?
Cevdet Simsek 004528251097

Cevablarinizi bekliyorum...

Hepinize emniyetli ucuslar diliyorum...

Saygilarimla
Cevdet Simsek
Danish Flight Academy

Edited by - WAYKING_818 on 26/06/2005 21:47:44

Edited by - WAYKING_818 on 26/06/2005 21:53:42

TurboProp
üye

1 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/06/2005 :  22:48:44  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Selam Cevdet,

Biraz alakasiz olacak ama sana bir sorum var, Dannish Flight Academy e basvuru kosullari nedir, Entegre ATPL egitimi ne kadar surer ve toplam maliyet nedir?

TurbopropSayfa Başına Git

YalnızKartal
üye

9 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/06/2005 :  04:05:13  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selam Cevdet,
BUraya Type rating alıp da gelirsen burda havada kaparlar seni.
Ama şöyle bi durumda var şu anda ciddi bi pilot açığı var TRde.
Type rating almadan gelirsen de gene kolay iş bulursun type ratingi onlar verirler.

Sayfa Başına Git

BLACKOUT
üye

48 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/06/2005 :  04:32:24  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Havada kaparlar diye birşey yok. Zamanında torpilsiz nikli arkadaşımız ki 738 type rating i vardı elinde , baya bi çile çekmişti mesela. Fly da iş buldu sanırsam. Ama baya kızgın ve üzündü.Ama Wayking in çok sağlam bir eğitim aldığını biliyorum. Belki iş bulurken biraz sancı çekersin ama mutlaka bulursun.

Wayking;

Tabii ki daha iyi bilirsin ama rating i alırken ya b737 ya da a320 rating i al. Türkiye de en çok işlet
tilen uçaklar bunlar. Keza dünyanın bir çokülkesinde de olduğu gibi. Başarılarının devamını dilerim kardeşim.

Edited by - BLACKOUT on 27/06/2005 04:36:21Sayfa Başına Git

WAYKING_818
üye

Denmark
35 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/06/2005 :  16:47:17  Profili Göster  Ziyaret WAYKING_818'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Slm´lar

Simdilik bu bilgiler icin, tsk´ler arkadaslar...

Sayfa Başına Git

YalnızKartal
üye

9 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/06/2005 :  19:23:09  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Blackout "ZAMANINDA" Senin dediğin gibiyDİ.
Ama "ŞİMDİ" Benim dediğim gibi.

Sayfa Başına Git

BLACKOUT
üye

48 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/06/2005 :  19:52:46  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Yalnız Kartal arkadaşım;

Bahsettiğim olay mazi değil. Birbuçuk ay öncesinde yaşandı. Yani tabii ki bir kesinlikten sözedemeyiz. İnsanların da biraz şansına bakıyor. Ama şöyle bir tavsiye verebilirim;

Wayking dostumuz zor bir okulu bitirmiş ve ATPL frozen sahibi olacak okulu bitirdiğinde. Benim tavsiyen vir 15-20 gün tatil yapsın Türkiye'de. Bu zaman dilimde şerketlerle göüşürse ne yapması gerektiği kafasında belirecektir. Rating i bir koz olarak elinde tut ve olumsuz bir davranış görmeyinceye kadar kimseye de söyleme. Sanırım rating i kendileri vermeyi kabul edeceklerdir. Ama kesinlik yok.

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000