ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 siteye reklam alma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
antalyabase
üye

19
Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/06/2005 :  12:25:28  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sevgili Tayyareci yetkilileri,

siteyi daha guzel hale getirmek icin diger sitelerdeki gibi reklam alabilseniz hem daha fazla taninir hem daha profesyonel gozukur site..

lovefool
üye

13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/06/2005 :  13:46:36  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
profesyonel olmasi icin yonetimin profesyonel olmasi gerek,baksana haluk sevel her seferinde cep telf yazip reklam yapiyo zaten kendini

Sayfa Başına Git

lordbogart
üye

Turkey
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/06/2005 :  17:30:20  Profili Göster  Ziyaret lordbogart'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Reklamlar güzelde sayfa içerikleri birden karışıyor. İnsanın reklam görmekten bazen illah ediyor. Hangi web siteye girsem zırtpırt bir şeyler açılıp duruyor. Tamam sayfa içerikleri değişmeyecekse bir şey demiyorum. Ben kendim için söylim reklam görmekten gerçekten sıkıldım zaten forum köşesinde zırt diye bir reklam gelirse ne anlamı kalıyorki forumun. Ana sayfa dururken linkler dururken bence forum sade kalsın civcivlenmesin....

Sayfa Başına Git

wizzo
üye

USA
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/06/2005 :  20:18:25  Profili Göster   wizzo a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

profesyonel olmasi icin yonetimin profesyonel olmasi gerek,baksana haluk sevel her seferinde cep telf yazip reklam yapiyo zaten kendini

Ben Haluk agabeyimizin avukatı değilim ama yine de reklam yapmaya hiç ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.Şimdiye kadar bize verdiği bilgiler her yönden aydınlatıcı olmustur,telefon numarasını vermesi ise kendi reklamını yapma niyeti degil kendi şahsi yardımcı olma çabasıdır.Biraz daha saygı lütfen.

Bu arada reklam fikri benim de çok hoşuma gitmedi,ama sitenin gelişmesınde parasal ve sponsorluk vs. yönünde faydası olacaksa tabii ki alınsın,ancak bu reklamların ana sayfada oluşturulmasını tercih ederim.
Saygılarımla,

I'D RATHER BE FLYING!Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000