Gönderilme Tarihi - 27/06/2005 : 13:46:36
profesyonel olmasi icin yonetimin profesyonel olmasi gerek,baksana haluk sevel her seferinde cep telf yazip reklam yapiyo zaten kendini
Gönderilme Tarihi - 27/06/2005 : 17:30:20
Reklamlar güzelde sayfa içerikleri birden karışıyor. İnsanın reklam görmekten bazen illah ediyor. Hangi web siteye girsem zırtpırt bir şeyler açılıp duruyor. Tamam sayfa içerikleri değişmeyecekse bir şey demiyorum. Ben kendim için söylim reklam görmekten gerçekten sıkıldım zaten forum köşesinde zırt diye bir reklam gelirse ne anlamı kalıyorki forumun. Ana sayfa dururken linkler dururken bence forum sade kalsın civcivlenmesin....
quote: profesyonel olmasi icin yonetimin profesyonel olmasi gerek,baksana haluk sevel her seferinde cep telf yazip reklam yapiyo zaten kendini
Ben Haluk agabeyimizin avukatı değilim ama yine de reklam yapmaya hiç ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.Şimdiye kadar bize verdiği bilgiler her yönden aydınlatıcı olmustur,telefon numarasını vermesi ise kendi reklamını yapma niyeti degil kendi şahsi yardımcı olma çabasıdır.Biraz daha saygı lütfen.
Bu arada reklam fikri benim de çok hoşuma gitmedi,ama sitenin gelişmesınde parasal ve sponsorluk vs. yönünde faydası olacaksa tabii ki alınsın,ancak bu reklamların ana sayfada oluşturulmasını tercih ederim. Saygılarımla,