ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 ATATURK HAVALIMANI YENI PISTI DEVREYE GIREMIYOR !
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
SUNDOWNER
üye

24
Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/06/2005 :  12:22:33  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
cunku alcalmalarda sefakoy tarafindaki evler yuksek kaliyormus,traslanmasi gerekiyormus,,,,ya arkadaslar bu konu guldurdumu dusundurdumu sizi ?

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/06/2005 :  02:37:58  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
yahu bu pist trafik akışını hızlandırmak için sadece kalkış için düşünülmemişmiydi? iniş için kullanılmayacağını kargalar bile ve hatta ben bile 10 sene öncesinden söyleyebilirdik!!!!!!bunun için pilot olmaya gerekyokki!
niye hala iniş için kulanmak isterler bu pisti anlamıyorum! pistin birer tane HST'si var (şimdilik öyle görünüyor) eski pist kalkış içinse bu durumda inen uçak HST içinde diğer pisti geçmek için bekleyecek....bana hiç emniyetli gelmiyor,kalkan uçak rule kaçırırsa ne olacak? bekleyen uçağa güm!!! uçak biraz fazla bekledi HST'de diğer inen uçak ne yapacak?

hatırladığım kadarıyla 36R/18L pisti hesapta 36L/18R aktif olunca bakıma alınacaktı. E bu iniş problemi dünden beri var yenimi akılları başlarına geldi?18L'nin iniş hattında yapılaşma 10 senedir var insaf artık yahu..göz göre göre derler buna

allah siz bütün pilotlara sabır versin...

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

antalyabase
üye

19 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/06/2005 :  13:41:58  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sorun cozulmus

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000