ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Gereksiz bir soru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Black
üye

50
Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/06/2005 :  03:34:35  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Sayın Arkadaşım

Bence bu konuları burada açıp soruları bu tarzda sormak doğru değil,bu ;farkında olmadan bu pilotları hedef haline getirmenin bir anlamı olmadığı düşüncesindeyim.
Saygılarımla

nuri
üye

16 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/06/2005 :  12:08:50  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sacmalamisin black...ne demek bu boyle ?

Sayfa Başına Git

Black
üye

50 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/06/2005 :  04:37:48  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhabalar

Valla ne yalan söyleyeyim;nuri arkadaşım buradan bakınca hakikaten öyle gözüküyor,yazım bir konuya cevap olarak yazılmışken ayrı bir konu gibi gözükmüş.
Benim yanıt yazmış olduğum konu APO yu getiren pilotların kimler olduğu konusu üzerindeydi.
Demek istediğim bu konuların buralarda mevzu edilmesinin yanlış olduğuydu,nedeni ise bu pilotların kimliklerinin açıklanmaması gerektiğini hepimiz biliyoruz.Kendimi onların yerine koyduğumda bir devlet görevinin yapılmasının ardından buralarda yazılıp çizilmesi isimlerin açıklanması rahatsız eder inancınayım
Saygılarımla

Sayfa Başına Git

antalyabase
üye

19 Cevap
Gönderilme Tarihi - 27/06/2005 :  13:43:48  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
dogru ,ama pilotlari merak ettim bende

Sayfa Başına Git

safakvar
üye

Turkey
30 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/06/2005 :  00:03:37  Profili Göster   safakvar a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sonuçta burda havacılığa meraklı insanlar var ve bu konular ilgilenen insan sayısı az yani tüm türkiye bu konu üzerinde yoğunlaşmıyor düşüncesindeyim yanlışmı düşünüyorum

yardımlaşmayı severimSayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000