ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Uçak elekt-elektroniği bilgisi olan var mı???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
kartal14
üye

Turkey
59
Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/06/2005 :  01:34:59  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba değerli havacılar bu yıl öss ye girdim erciyes üniv. elekt-elektroniği mühendisliği bölümüyle ilgili bilgisi olan var mı acaba tercihler arasında yazmayı planlıyorum ama pek bilgim yok. lütfen yardımcı olur musunuz? mesela üniv. ortamı mezun olduktan sonra iş bulma imkanı??? şimdiden teşekkürler!

kartal14
üye

Turkey
59 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/06/2005 :  01:40:07  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
DÜZELTME: Erciyes elekt-elektonik yazmışım= uçak elekt-elektroniği olcak.

Sayfa Başına Git

loadmaster
üye

5 Cevap
Gönderilme Tarihi - 24/06/2005 :  12:14:26  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
havaciliklami ilgili is imkani ?

Sayfa Başına Git

kartal14
üye

Turkey
59 Cevap
Gönderilme Tarihi - 01/07/2005 :  04:04:42  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
evet

Sayfa Başına Git

ANKA
üye

Turkey
21 Cevap
Gönderilme Tarihi - 06/07/2005 :  17:08:34  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
selam arkadaşım ben erciyes de okuyorum gövde motor da önümüzdeki 10 sene içindeki iş güvence garantisi veriliyor gibi birşey şu anda THY bakım elemanına çok ihtiyaç var iş sıkıntısı diye birşey yok diyorlar yanlız kesinlik şu noktata bitiyor 11 eylül gibi bir olay olmazsa işlerimizin garanti olduğunu söylebilirim .

Sayfa Başına Git

kartal14
üye

Turkey
59 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/07/2005 :  01:42:48  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
teşekkürler

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000