Gönderilme Tarihi - 21/06/2005 : 01:21:08
Merhaba değerli havacılar bu yıl öss ye girdim erciyes üniv. elekt-elektroniği mühendisliği bölümüyle ilgili bilgisi olan var mı acaba tercihler arasında yazmayı planlıyorum ama pek bilgim yok. lütfen yardımcı olur musunuz? mesela üniv. ortamı mezun olduktan sonra iş bulma imkanı??? şimdiden teşekkürler!
Gönderilme Tarihi - 23/06/2005 : 15:56:30
iyi günler erciyes un. uçak elk bölümünden mezun olan tanıdıklarım var şu an hepside çalışmakta onun için meraklanmana gerek yok bence hayırlı olur inşaallah.
HEMDE KAYSERİ GÜZEL YER TAM ÖĞRENCİ ŞEHRİ ŞARTLAR OLGUNLAŞMIŞ DURUMDA.
Gönderilme Tarihi - 01/07/2005 : 04:15:55
teşekkürler uçanadam. acaba arkadaşlarınızdan bana daha detaylı bilgi aktarabilir misiniz? mesela: şu anda nerelerde hangi firmalarda çalışıyorlar ve maaş durumları gibi. şimdiden teşekkürler.....
Gönderilme Tarihi - 07/07/2005 : 17:19:59
mesela türk hava yollarında NDT atelye şefi bu okul mezunu ve bir çok mezun halen THY de görev yapmaktadır.
ZATEN OKULDAN MEZUN OLUNCA CAT A LİSANSI VERİLİYOR ( BİLDİĞİM KADARI İLE) BU LİSANSLA ÖZEL ŞİRKETLERE KOLAYCA GİREBİLİRSİNİZ MAAŞ DURUMLARI OLDUKÇA İYİ
Gönderilme Tarihi - 14/07/2005 : 01:40:26
merhabalar herkese..mühendislik dediğine göre 2 yıllık olamaz.. ama benim bildiğim erciyes universitesinin "sadece" elektrik-elektronik mühendisliği var. 2 yıllık uçakla ilgili bölümleri var ama.. elektrik-elektronikte ister 2 yıllık ister mühendislik olsun açıkta kalmazsın..uçakla özelleşince çok çok farklı şeyler göreceğini sanmıyorum ..herhalde ek olarak uçaktaki avionikleri yada elektriksel sistemleri flan görürsünüz...sonuçta temel aynı.biz 3.sınıfta elektrik ve elektronik olarak ayrıldık..belki böyle bir ayrım olabilir...bunun mühendisliği anadolu üni.de var galiba girip ders programlarına bakabilirsin..