ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 


Şifrenizi Unuttunuz mu?

 
 Bütün Forumlar
 PİLOTAJ
 pilotaj okulları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
 
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
saltuntecim
üye


Turkey
1
Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/06/2005 :  06:31:13  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
merhaba ben pilot olmak istiyorum ama arastırmalarım dogrultusunda anadolu universitesi bu sene kontejanını thy ye ayırmıs ve ozel kursiyer kabul etmiyormus..en iyi egitimi veren yer olarak ben burayı tercih etmiştim ama su anda durum değisti..Bunun için bana tavsiye edebileceğiniz bir okul var mı?Benim arastırdıgım kadarıyla topair bonair ve samair var samair diğerlerine bakınca gercekten ucuz ve odeme kolaylıgı var 12 taksit olarak ama bu beni acıkcası kıllandırdı..Bana bu dogrultuda bilgi verebiliecek herkese şimdiden tesekkurler....birde bu odeme yapıldıktan sonra olduda ben basarısız oldum bu para yanıyor mu..veya paranın yanması için neler gerekli...

Bahadir
üye


USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/06/2005 :  03:58:35  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Hayatta hicbir seyin garantisi yok. Eger bir ucus okulu size "biz garantili egitim veriyoruz" derse o zaman killanmaniz lazim. Ornegin, bir cok turk un lisanlarini aldiklari bir okul var Kalifornia'da. Burasinin FAA'den kendi adaylarini teste tabii tutma yetkisi var. Ancak bunu ne kadar iyi yaptiklari supheli. Onun disinda MNG ucus okulu konusunda o ucus okulundaki birisinin soyledigi gibi zamaninda 2 ogrenciyi tek ucakta ucurup insanlara ucus saati yazilmasi gibi durumlar da olmus. Bu tur okullarin kendilerine dahil kimseye yarari yok. (Zamanla bu tur okullar yok olmaya mahkum olurlar).

Tercihleriniz arasinda Amerika varsa bana yazin. Yoksa o zaman size bol sans diliyor, seciminizi yaparken dikkatli olmanizi oneriyorum.

Bahadir Acuner


Sayfa Başına Git

dispatcher1907
üye


Turkey
38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 30/06/2005 :  07:38:01  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Nasıl ki bugün ticaret yapmak için belli bir miktar sermaye koyup sonucunda beklenilen kazancı elde edememe riski varsa, pilotluk için de aynı şey gereklidir. Pilot eğitimine başlasanız sınavları başarıyla vereceğinizin garantisi yok; sınavları da başarıyla geçseniz pilot olarak hemen bir havayoluna gireceğinizin garantisi yok. Pilotluk günümüzde bilgi, özveri, maddiyat gerektirdiği kadar belli oranda çevreyi de gerektirmektedir. Acı olan son zamanlarda pilot eğitiminin dilden dile yayılması ve pek çok kişinin de bu mesleğin büyüsüne kapılıp yeterli araştırmayı yapmadan bu işe soyunmaları ve sonucunda hayal kırıklığına uğramalarıdır. Pilot olmanın başka bir başlıkta yazıldığı üzere sadece maddiyatla bitmediğini herkes anlamalıdır. İsmini vermek istemediğim bir uçuş okulunda 1.5 ay içerisinde öğrenci sayısı 4'ten 19'a çıkmıştır. Yeni öğretmen ve uçak ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Dilerim ki şu an bu eğitimi alan herkes hayaline kavuşur. Türkiye'de sivil havacılık sektör olarak hala gelişmektedir. Ama umarım bilinçsiz bir şekilde gelişmeye en kısa zamanda son verir. Çünkü bu hem sektöre hem de bu sektöre gönül verenlere zarar vermektedir.
Sonuç olarak yine de bu mesleği kendine hedef olarak belirlein herkesin yolu açık olsun. Umarım hayalleriniz gerçek olur. Ama lütfen kararınızı verirken herşeyi en ufak ayrıntısına kadar araştırdığınızdan ve de kendinizden emin olun.

İSTİKBAL GÖKLERDEDİR..!Sayfa Başına Git

turkishatc
üye


Turkey
22 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/07/2005 :  19:40:21  Profili Göster  Ziyaret turkishatc'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
anadolu üniversitesi sivil havacılık y.o pilot yetistiriyor. özel yetenek sınavı ile alım yapar detaylı bilgi için
http://ecas.anadolu.edu.tr/html/modules.php?name=duyuru8

www.turkishatc.comSayfa Başına Git

   
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000