ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 AMERIKADAKI TURK PILOTLAR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sayfa: 
of 2
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
copilot99
üye

13
Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2005 :  10:50:41  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
SLM
AMERIKADA HALEN SU AN BULUNAN VE UCAN ARKADASLAR
BURADA BIR CONTACT LIST KURALIM BILELIM KIMLER NERELERDE
SERKAN
cfii
copilot99@hotmail.com

Bahadir
üye

USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2005 :  12:01:16  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Serkan,
kimler nerede bilelim demissin ama , kendinin nerede oldugunu soylememissin :)

Bahadir Acuner
Seattle, WA
www.acuwings.com

Sayfa Başına Git

tanlearjet
üye

USA
9 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2005 :  13:23:27  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Herkese selam.sanada serkan gerci bu sabah gorustuk senle.Bahadir senle tanismak nasip olmadi Lifeguard olarak ucarken defalarca BFI geldim orada senden bahsetmislerdi ama zaman olmadigi icin oldugun yere gelemedim bir gun mutlaka gelecegim.Miami de telefonla tanistigim arkadaslarda var gerci onlar ucus egitimi icin gelmisler onlarlada kontagimiz var.Ben Nashville de bir Charter firmasinda copilot olarak ucuyorum.Ucurdugum ucaklar Falcon 10 ile Lear25 35 yaklasik 3,5 yildan beri ucuyorum .

Sayfa Başına Git

Bahadir
üye

USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2005 :  15:07:05  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Tanlearjet,
bizim sirketin numarasi websitesinde var. Yolun duserse ara. Gelirim, seninle bir de pide yeriz. Nashville'de yoktur , canin ceker :)
Bu arada bizim isler yolunda giderse yakit isine girecegiz. BFI'deki lifeguard helikopterlerin yakitini biz verecegiz.

Learlari seviyorsundur sanirim. Benim bir arkadasim uctu, manyak guzel ucak geliyor. Trashville'de iyi eglenceler :) hahahaha

Sayfa Başına Git

wizzo
üye

USA
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2005 :  21:41:22  Profili Göster   wizzo a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ya Bahadir abi ben pilot degilim ama ben de gelip pide yiyebilir miyim?
Yok bu yaban ellerde pide mide yaw

I'D RATHER BE FLYING!Sayfa Başına Git

Bahadir
üye

USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2005 :  22:37:24  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
1. uluslararasi seattle pide festivalini ilan ediyorum :)
Yanlis anlamayin, bizim burada bir kafe acildi orada yapiyorlar. Yoksa hanimin filan yaptigi yok :)

Sayfa Başına Git

EnbiTurk
üye

USA
23 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2005 :  22:43:40  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Newark'a gelin.. Ben Co Express'te F/O olarak calisiyorum.. 3 yildir Sevgiler..

Sayfa Başına Git

flyrs
üye

Turkey
36 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2005 :  22:54:23  Profili Göster   flyrs a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaslar slm sene 1996 dallas TX bir doner bir ezogelin corbasi bir 35 lik raki 70$ maal olmustu aman arkadaslar dikkat Neyse USA deki FAA JAR degisimi nasil Frozen ATPL almak icin neler yapmak gerekiyor turkiyede bu is zor FAA kokenli olarak bilgiye ihtiyacim var orda durumlar nasil herkeze iyi ucuslar

MD82Sayfa Başına Git

diverine
üye

10 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2005 :  23:18:43  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Philadelphia, PA'de Piper Cheyenne ucuyorum, sevgiler saygilar!

Sayfa Başına Git

tanlearjet
üye

USA
9 Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2005 :  23:29:39  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bahadir teklifin cok guzel Insallah diyelim geldigim zaman arayacagim yeni arkadaslara da merhaba

Sayfa Başına Git

copilot99
üye

13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/06/2005 :  02:46:45  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
SLM BEYLER

ben palm beach floridadayim
cfii-mei lik yapiyorum
turkiyedede duha aviation da ground instructorluk yaptim
PA-44 ve Citation-5 le ucuyorum
bu sezon conversionu yapacagim
Tevfik abiyle yani tanlearjet ile devamli gorusuyoruz birde cuneyt var deltadan
benim kontakt nolar
usa 1 561 5435843
tr 90 555 358 3020
e amil: copilot99@hotmail.com

Sayfa Başına Git

Bahadir
üye

USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/06/2005 :  02:54:04  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Flyrs,
yapma ya? Cok pahali.. bizim burada yeni bir yer acildi. Adi tabii ki Istanbul Cafe.. adamlar hem bol kepce hem de hesapli. Gelen olursa buyursun :)

Sayfa Başına Git

Bahadir
üye

USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/06/2005 :  02:54:49  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Diverine,
Cheyenne 'i Hortman Aviation'da mi ucuyorsun?

Sayfa Başına Git

flyrs
üye

Turkey
36 Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/06/2005 :  02:34:27  Profili Göster   flyrs a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Standart isim istanbul zaten bahadir neyse su ucuslar hafiflesin kasimda oralardayim beraber yer turkiye hasretini hafifletiriz... iyi ucuslar

MD82Sayfa Başına Git

Whitefish
üye

USA
5 Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/06/2005 :  09:35:47  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Beyler Merhaba ben Emre. Pompano Beach Florida den uciyorum (PMP) Ben de bu mesleye daha yeniyim, simdilik c-421 la sa227 metroliner pilotuyum. Tanlearjet selam.

Sayfa Başına Git

Bahadir
üye

USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/06/2005 :  15:56:21  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Valla bi charter firmasi kuracak kadar insan varmis bizden :)
Flyers, bekleriz.. Yakinda THY nin 737 leri de cikmaya baslayacak fabrikadan. O zaman bizim trafik de yogun olur. Simdilerde Baris Kartali projesi icin gelenler gidenler cok oluyor. Su 737 AWACS projesi..

Sayfa Başına Git

piloçe
üye

Turkey
117 Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/06/2005 :  22:58:55  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba

Konuyla alakası olmayacak ama neden Amerikadan katılanlara Amerika veya ABD, Türkiyeden katılanlara ise Turkey yerine Türkiye yazılmıyor? Bu sitenin kurucuları da Türk. Zaten yabancıların ziyaret etmeside az oluyordur. Etseler dahi zaten forum Türkçe yazılıyor. Ne gereği var. Beni aYdınlatabilir misiniz?

PİLOÇE
tugce@eser.gen.trSayfa Başına Git

Whitefish
üye

USA
5 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/06/2005 :  10:39:18  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Vallah havaciligin dilli ingilisce olmasindan kaynaklanan birsey olabilir. Ne zaman bir yere gideceksen Roma degil Rome yazarsin mesala. Bunun aliskanligi olabilir. Vallah kusura bakmayin, benim de turkce yazmam bu kadar oliyor. Benim kilavyamda bi tek u var, o obur u yok, aha dur â alt-131 basdinmi â'i yapabiliyorum ama! Bu arada benim ucagin kanatindan guzel bir foto cekdim gormek isteyen varsa bana bi mail atsin.

Sayfa Başına Git

tanlearjet
üye

USA
9 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/06/2005 :  11:15:04  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili Piloce zannetmiyorum kimsenin kotu bir niyetle Turkey yada Turkiye yazilmasini,Emre'nin bahsettigi gibi(Whitefish) elinden geldigi kadar aydinlatmis Buradaki konun acilamsina da gelince bircok arkadas Turkiyeden buraya gelip ucus kurslarina giriyor yada bir sekild e kendi cevrelerince yada kendi olanaklari cevresinde burada lisanslarini almaya calisiyor .Bizimde yada ben kendimce soyleyeyim elimden geldigi kadari ile butun yeni gelen arkadaslara yardim etmeye calisiyorum sadece amacim ve amacimiz bu; eger elimizden geldigi kadar yardim edersek hersey daha guzel ve kaliteli olacaktir.Sevgili emre bana email atabilirsin photolarin icin eger isteyen varsa ben ucarken cektigim resimlerde var sizlere gonderebilirim.

Sayfa Başına Git

copilot99
üye

13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/06/2005 :  22:18:03  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
selam
pompanoda birkac turk ogrencioldugunu duydum
birisi ile e maillesmistik
pomponodaki arkadaslar bana ulasabilirsiniz herhangi bir sorunuz oldugunda
bende palm beach deyim

serkan

Sayfa Başına Git

cilginpilot
üye

USA
22 Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/06/2005 :  14:10:53  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Vallaha Bahadir hakli, burada filo kuracak kadar pilot varmisda haberimiz yok. Ben Long Island, NY da hala egitime devam ediyorum. Boyle bir oturum acmak guzel bir fikir olmus dogrusu. Bu arada pidelere gelince burada cok iyi yerler ver fiyatlarda hesapli. Buralara yolu dusen herkesi beklerim ve soz pide yemegede gotururum. Bahadir senlede gorusemedik uzun zamandir insallah oradaki pidelerinde tadina bakmak firsati buluruz hepinize sevgiler iyi ucuslar arkadaslar Engin...

Sayfa Başına Git

Konu 2 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000