ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Sindel Ucus Okulu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sindel
üye

Turkey
1
Cevap
Gönderilme Tarihi - 17/06/2005 :  00:50:01  Profili Göster  Sindel'ın Sitesini Ziyaret Edin  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sindel Uçuş Okulu ekip çalışması ruhuyla 1996 yılından bugüne kadar alınmış ve alınan eğitim yetkileri çerçevesinde daha da ileriye yönelik çalışmalarını en kaliteli şekilde profesyonel uçuş ekibi, yer dersi hocaları ve teknik ekibiyle birlikte faaliyetlerine devam etmektedir.

Eğitim kadrosu, yurtiçi ve yurtdışında almış olduğu eğitimleri , yaşamış oldukları tecrübeleri yeni nesillere aktarmak havacılık aşkını aşılamak ve tüm bilgilerini paylaşmaktan büyük gurur duymaktadır.
Çeşitli Havayolları ile yapılmış olan sözleşmeler çerçevesinde pilot adaylarına yönelik eğitimlerimiz aksama olmaksızın devam etmektedir. Yakın zamanda envanterimize alacağımız FNPT tipi sentetik uçuş eğitim cihazı ile eğitim kalitemizin grafiğini daha da yükseltmeyi hedeflemekteyiz.

Amacımız Dünya Sivil Havacılığına özellikle Türk Sivil Havacılığına hizmet ederken, profesyonellikle amatör ruhu birleştirerek, emniyet , disiplin, sevgi ve saygı ölçülerini bir arada tutacak havacı nesiller yetiştirmektir. Bugüne kadar yaptıklarımız örnekleri ve uygulamaları ile ortadadır ve yapacaklarımızın teminatıdır.

HEARTAGRAM
üye

21 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/06/2005 :  00:07:23  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Benim gibi pilot olmak isteyen birisi icin güzel bir haber...

Sayfa Başına Git

safakvar
üye

Turkey
30 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/06/2005 :  20:30:52  Profili Göster   safakvar a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
peki bu uçuş okulunun şartlarıv nelerdir öğrenebilirmöiyiz???

varsafak@hotmail.com

yardımlaşmayı severimSayfa Başına Git

kaya
üye

6 Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/06/2005 :  16:34:32  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sadık Sindel, Sindel Uçuş okulu el değiştirdiğinden beri (Yaklaşık 1 YIL), bu okulla ilşiğini kesmişti.Akın ve Kadir PEKER kardeşlerin ayrılmasından sonra, yani bu günlerde, SHGM'den ayrılan THK kökenli bir pilotun adı yönetici olarak dolaşıyor.
Hayırlı olsun.
Ancak ben kişisel olarak, bir ay önce denetlediği yere, bir devlet görevlisinin atanmasının ne kadar etik olacağını merak ediyorum.

Sayfa Başına Git

captgky
üye

Turkey
10 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/07/2005 :  00:38:59  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sindel hakkında daha ayrıntılı bilgi istiyorum.kurs zamnları nezamn fiyatlandırma ve sınav sistemi hakkında biraz daha bilgi verirseniz sevinirm.

Sayfa Başına Git

copilot99
üye

13 Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/07/2005 :  03:47:11  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sindel olarak yazdiginiz yazi hosda
18 etemmuzda non jaa kursu acacagiz deyip insanlara on kayit aldiniz
plan ve program yaptik atladik turkiyeye geldik
o ne kurs iptal
HABER BILE VERMEDEN INSANLARI ZOR DURUMDA BIRAKARAK ISLERIMIZI GUCLERIMIZI BIRAKARAK GELDIK KURS ICIN BINLERCE DOLAR HARCAYARAK IZINLER ALARAK NOOLDU
SINDEL KAPI DUVAR
TELEFONLARA BILE CEVAP VERMIYORSUNUZ GECEN HAFTA CUMADAN BERI

HADI BIRDE BUNU TARTISALIM

Sayfa Başına Git

ghetto
üye

1 Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/07/2005 :  14:22:16  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sn copilot 99 mağduriyetinizi anlyabiliyorum. zannederim bu kurum hala bir kultur olusturamamıs havacılık ta olmayacak amatorluklere imza atıyorlar.

kurumla iletişimleriniz de genelde karşınıza kapı duvar çıkıyor .

Sayfa Başına Git

EnbiTurk
üye

USA
23 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/07/2005 :  13:58:26  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Copilot,
manyak misin Turkiye'ye donup ne yapacaksin? Havayollarinda ucan pilot arkadaslar Cin'e , Singapur'a kapagi atmak icin can atiyorlar.

Sindel size haber vermek zorunda degil ki.. :) Isler malum "alaturka " yuruyor..

Sayfa Başına Git

diverine
üye

10 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/07/2005 :  16:33:20  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Maalesef benim durumumda copilot99'unki gibi. Bizi getirttiniz buralara, sevindik kurs aciliyor diye. Kimseye haber vermeden kurs iptal edildi dendi. Yaziklar olsun!

Sayfa Başına Git

Black
üye

50 Cevap
Gönderilme Tarihi - 23/07/2005 :  17:47:40  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Herkese Merhabalar

İnanın bu tarz şeyleri duydukça sinirlerin bozuluyor,anladığım kadarıyla bazı arkadaşlarımız işini gücünü bırakıp yurtdışından buralara gelip Sindel Uçuş okulunda lisanslarını çevireceklerdi.Peki bu arkadaşlarımızın hem maddi hemde manevi kayıplarını kim telafi edecek.
Sayın Sindel Uçuş Okulunun yöneticileri,son zamanlarda Okulunuz hakkında bazı hoş olmayan şeyler duyulmaya başladı.Havacılık camiası küçük siz daha iyi biliyorsunuz bu işleri. yarın öbür gün okulunuz Onur Hava Yolları için ilk meyvalarını veecek bakalım ne yapmışsınız acaba???.
İnsanları mağdur edip keyfi hareketlere girerseniz her çıkışın bir inişi olduğunu unutmamanız gerektiğini düşünüyorum.Size sadece bir dost tavsiyesi,bir gün bir bakarsınız ki siz Okulunuz boşalı vermiş malum rakipler geliyor,hani benden size ufak bir hatırlatma ..

Saygılarımla

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000