Gönderilme Tarihi - 14/05/2005 : 08:08:21
HERKESE SELAM ARKADAŞLAR BENİM SİZDEN BİR İSTEĞİM VAR. BU YIL THK PLANÖR KURSİYERİ OLARAK İNÖNÜ'DE BULUNACAĞIM.TEORİK OLARAK BİRAZ BİLGİM VAR AMA DAHA ÖNCE PLANÖR KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA İÇİNİZDE BANA BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM. ZATEN DAHA ÖNCE PARAŞÜT ATLAYIŞINDA BULUNDUM VE UÇAK MÜHENDİSLİĞİNDE OKUMAK İSTİYORUM. UÇAK MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA DA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER
Gönderilme Tarihi - 15/05/2005 : 13:44:12
Selamlar! Demek sende o şanslı 30 kişi içindesin!Şanslı diyorum çünkü bence hayatının en zevkli ve unutulmaz deneyimlerinden birini yaşayacaksın. Ben 2004/1 mezunuyum.Bu senede tekamül için İnönüde olacağım. Yani beraber uçacağız :) Merak etmekte oldukça haklısın.Benimle temasa geçersen tüm merak ettiklerini, soruları cevaplandırmaktan mutluluk duyarım.Bu davet sadece senin için değil diğer planörcüler içinde geçerlidir. İyi uçuşlar olsun...
Msn: Lt_Iceman23@hotmail.com Bu çarşamba 4-6 arası gibi nette olmaya çalışırım. Girersen görüşürüz.
Gönderilme Tarihi - 15/05/2005 : 14:13:00
tolga teşekürler . bu çok iyi oldu oraya gitmeden orada birlikte olacağım arkadaş ve arkadaşlarımla daha önceden tanışmak bence çok iyi. şimdiden yardımların için teşekkürler. çarşamba günü inşallah görüşürüz.seni msn ye ekledim. orada paraşüt başlangıçtan tanıdığım arkadaşlar var ama sanırım her bölüm kendi arasında haşır neşir ben öyle gördüm . çarşamba görüşmek dileğiyle hoşçakal
quote: tolga teşekürler . bu çok iyi oldu oraya gitmeden orada birlikte olacağım arkadaş ve arkadaşlarımla daha önceden tanışmak bence çok iyi. şimdiden yardımların için teşekkürler. çarşamba günü inşallah görüşürüz.seni msn ye ekledim. orada paraşüt başlangıçtan tanıdığım arkadaşlar var ama sanırım her bölüm kendi arasında haşır neşir ben öyle gördüm . çarşamba görüşmek dileğiyle hoşçakal
Gönderilme Tarihi - 17/05/2005 : 12:12:00
saol birgi ben de seni ekledim. yoksa sen de mi bizimlesin yani tolga ve benle eğer öyle bişi varsa dediğin gibi uzun uzun konuşuruz görüşürüz hoşçakal byee
Gönderilme Tarihi - 07/06/2005 : 21:43:45
arkadaşlar 30000 dolarım var bana türkiyede nasıl pilot olurum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz sanırım adanada varmış bilgsi olan bana yardımcı olsun şimdiden çok teşekkürler...................
quote: saol birgi ben de seni ekledim. yoksa sen de mi bizimlesin yani tolga ve benle eğer öyle bişi varsa dediğin gibi uzun uzun konuşuruz görüşürüz hoşçakal byee
LEYMEH
Bizimlemisin derken ne demek istedigini anlayamadim.
quote: arkadaşlar 30000 dolarım var bana türkiyede nasıl pilot olurum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz sanırım adanada varmış bilgsi olan bana yardımcı olsun şimdiden çok teşekkürler...................
yardımlaşmayı severim
selam ben su anda sındel havacılıkta pılotaj egıtımıme devam etmekteyım eger fıkır edınmek ıstersenız gorusmenızı tavsıye edebılırım eger amacınız havayolları ıse su anda tek yetkılı olan atpl ıcın sındel havacılıktır bılgınıze sımdıden hayırlı olsun dıyelım hoscakalınız