ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 THK dan güzel bir Atak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Microlight
üye

Turkey
3
Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/04/2005 :  21:51:59  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Türk Hava Kurumu benim açımdan gerçekten çok güzel olan ve uzun zamandan beri özlemini duyduğum Microlight Pilotaj eğitimlerini tekrar vermeye başlamış.
THK ilk defa Özel sektör ile işbirliği yaparak eğitimleri ve uçuşları Antalya'da Kadriye bölgesinde Blueway Havacılık şirketine ait eğitim merkezinde; yaz sezonu boyunca hem eğitim hemde Turistik uçuşlar yapmak sureti ile gerçekleştirecekmiş.THK güzel şeylere imza atmaya başladı Umarım başarılı olurlar

S.YALCIN
Yük.Mak.Müh

Bu konu ile lgili olarak bilgi almak isteyenler:

THK Genel Başkanlığı
Hava Taksi İşletmesi
0 312 310 48 40 dan (Hava Taksi işletmesini bağlatacaklar)
yada
Blueway Havacılık Ltd.
0242 248 67 27 den
Ersin EDİZYÜREK (öğretmen Pilot)
0533 373 26 00 dan bilgi alabilirler

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/04/2005 :  23:07:35  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Ersin bey THK delta kanat okulunda hoca değilmiydi bir zamanlar ? yoksa yanlışmı hatırlıyorum?

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

Microlight
üye

Turkey
3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/04/2005 :  09:38:43  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Selam
Evet,Ersin hoca daha önce Türk Hava Kurumunda öğretmen Pilot olarak çalışıyormuş,daha sonra ayrılmış THK'dan,Ancak THK ile ortak girişim yapılması gerçekten güzel bir gelişme,en azından Profesyoneller tarafından böyle işlerin dışarıda THK gibi büyük kuruluşlarla ortak yapılması demek bence emniyet açısından cok önemli.
THK yı gerçekten tebrik etmek istiyorum,sanıyorum kendilerini yavaş yavaş zamana uydurma konusunda olumlu gelişmeler katedecekler.

Herkese iyi çalışmalar

S.YALCIN

Sayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/04/2005 :  15:41:37  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
bana biraz tuhaf geldi. Ersin hoca bu eğitimi verecekse kendiside Antalya'da verebilirdi, THK'ya ne gerek vardıki? kaldıki THK'nın bu tip eğitimlerde vazgeçilmezleri vardı. Selçuk yada İnönü hava eğitim merkezi. THK'nın bu eğitimi Antalyada vermesi ile eline ne geçecek pek anlayamadım ben.koca THK'da kendi eğitim merkezlerinde eğitim verecek adammı kalmamış?Vizyonu değiştirmek farklı, vizyonu birşeyelere uydurmak daha farklı!!! ben hiç anlamadım bu işi!

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

Microlight
üye

Turkey
3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 20/04/2005 :  20:53:54  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Selam

Aslında sorduğunuz sorunun içerisinde aynen cevabı da vermişsizin,hakikten Türk Hava Kurumunun Microlight eğitimi verecek öğretmen Pilotu ne yazıkki yoktu.Ben şahsen bu eğitimi defalarca almak için başavurduğumda eğitim verecek olan öğretmenlerin hepsinin aynı anda THK dan ayrılmaları nedeniyle okulun felç olduğunu söylemişlerdi.
Antalya'da Ersin hoca hem THK ya öğretmen Pilot yetiştirecekmiş hemde;bu Pilotların tecrübelenmeleri için gerekli olan uçuşları'da Antalya'da yapacaklarmış.
Sonuçta THK nın atıl olan Microlightları ve Okulu tekrar faal hale gelecek,bence bundan daha güzel bir şey olamaz,bence olaylara olumlu yönden bakmanın faydası her zaman olur gibime geliyor..

Sayfa Başına Git

silentwarrior
üye

17 Cevap
Gönderilme Tarihi - 29/04/2005 :  09:56:25  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selam,

Birlikte calismanin neresi tuhaf; bende bunu anlayamadim?
Ayrica turizm sektörünün inönü ve efes'ten cok Antalya'ya ilgi göstediğini de unutmamak gerekir...
Bununla birlikte; hiç bir şey yapmadan, sadece polemik üretilen bir kurum içinden böylesine bir atılımın gelmesi (elbetteki bu bir başlangıç) çok iyi bir haber!

maviniz daima yukarda olsun!

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000