ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Askeri Havacılıkla ilgili messerschmitt Selamlar;;
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
mehmets6
üye

Cyprus
2
Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/04/2005 :  21:17:08  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Herkeze merhabalar; ben bu siteye yeni kaydoldum arkadaşlar...Öncelikle bu site tasarımcılarına teşekkürlerimi sunmak isterim gerçekten havacılık için sağlam bir forum sitesi olmuşş...Arkadaşlar benim derdim belki birçok insanın ve sizlerinde olduğu gibi uçma hevesi ama 20 yaşındayım hala hayallerimin ufacık bir kesitine bile ulaşamamam:( ve şuan çok farklı biyerde yanii cyprusda univ.okumaktayım bölümüm mimarlık ama bir türlü ısınamadım ben hem buraya hem bölümüme nede olsa havacılık işledi bir kere beynimize...öncelikle sorum messerschmitt sana olacak ismin ne bilmiyorum kusr.bakma sanıyorum yanlış okumadıysam AKŞEHİRLİSiN izmirde bulunuyorsun hemşeriyz bende akşehirliyim.Öss ye girdim geçen sene ama hava harp okulu için yeterli puanı alamadım ve şuan ne yapacağım hakkında düşünüyorum bir sürü şeyler söylüyorlar azerbaycana geç oradan hava harp okulu düşünmeden alıyor falan gibi ama banada saçma geldi bu.Sence ben ne yapmalıyım haa bu arada izmirde pilot olan bir akşehirli abim var belki tanıyorsundur ismi SERDAR ÇİFTCİ...Şimdilik herkeze bye bye lütfen bana yardımcı olunnnn!!!!!!!!! Mail adresim:mehmets6@hotmail.com-yahoo.com

Edited by - mehmets6 on 21/04/2005 16:39:43

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000